.............................................................................

.............................................................................

Translate

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Γίνεται να είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με Τον Θεό?



Τα τελευταία μου λόγια: 'Οσο πιο μεγάλες είναι οι δυσκολίες τόσο πιο πολύ πρέπει να επιμένουμε στην προσευχή. Ο Κύριος να σας ευλογεί και κα καλύψει κάθε σας ανάγκη! Αμήν.

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Nα κρίνουμε ή να μη κρίνουμε?



Απόσπασμα σε μετάφραση από το βιβλίο "Inner Healing and Deliverance" (Eσωτερική θεραπεία και απελευθέρωση) του Guillermo Maldonado.



"Κρίση σημαίνει το να δίνουμε μια ποινή ή να καταδικάζουμε.΄Επίσης σημαίνει το να βάζουμε τον εαυτό μας στη θέση του δικαστή αποφασίζοντας αν κάποιος είναι ένοχος ή αθώος.

Λουκ. 6:37 Και μη κρίνετε, και δεν θα κριθείτε· και μη καταδικάζετε, και δεν θα καταδικαστείτε· συγχωρείτε, και θα συγχωρηθείτε.

Ματθ. 7:1-2 Μη κρίνετε για να μη κριθείτε· επειδή, με όποια κρίση κρίνετε, θα κριθείτε· και με όποιο μέτρο μετράτε, θα αντιμετρηθεί σε σας.

Όταν κρίνουμε, διατρέχουμε τον κίνδυνο να επιτρέψουμε να εισβάλλουν λανθασμένα συμπεράσματα στη ζωή μας και στην ομολογία μας.

Κίνδυνοι όπως:

Εσφαλμένη κρίση: Πολλοί άνθρωποι κρίνουν από την εμφάνιση χωρίς να γνωρίζουν τι βρίσκεται μέσα στη καρδιά των άλλων. Στο Ματθαίο 7:1-2 η κρίση συνοδεύεται από κακία και ζήλια. Ένα άτομο που έχει έλλειψη συγχώρεσης στη καρδιά του, δεν πρέπει να ζητάει μόνο να του δοθεί χάρη για αυτή τη παράβαση, αλλά και για το ότι κρίνει τους άλλους.

Άνθρωποι και ομάδες μερικές φορές κρίνουν οργανισμούς, έθνη, φυλές, ηγέτες, πολιτικούς, εργαζόμενους, συζύγους, ποιμένες και πολλούς άλλους.

Ρίζες πικρίας και κρίση: Αυτοί που περιμένουν ότι θα απορριφθούν, θα προδοθούν, θα πληγωθούν, ή θα κατακριθούν, πάντα αναμένουν ότι κάτι κακό θα τους συμβεί.


Πώς οι άνθρωποι που κρίνουν δικαιώνουν τους εαυτούς τους?

Δικαιώνονται εξ΄αιτίας της λογικής τους. Πιστεύουν ότι αυτό που κάνουν είναι σωστό, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό ώστε να τους δίνει το δικαίωμα να κρίνουν.

Παράδειγμα, ένας άνθρωπος που έχει ελευθερωθεί από το κάπνισμα, και τώρα 3 χρόνια μετά, όταν βλέπει άλλους να καπνίζουν τους κατακρίνει. Ναι, το κάπνισμα είναι λάθος. Αλλά αυτό δεν μας δίνει την εξουσία να καταδικάζουμε τον αδερφό ή την αδερφή μας, ειδικά κι αν εσύ ο ίδιος έκανες τα ίδια στο παρελθόν.

Όταν κατακρίνουμε άλλους πέφτουμε κάτω από την ίδια κρίση.

Ο James είναι ένα καλό παράδειγμα. Ήταν ένα παντρεμένος άνθρωπος που είχε καλή σχέση με τη γυναίκα του, και εμφανιζόταν ως σοβαρός και υπεύθυνος. Αλλά τις νύχτες συχνά επισκεπτόταν μπαρ, καταναλώνοντας αλκοόλ, και βρισκόταν με διάφορες γυναίκες και διέπραττε μοιχεία. Μέσα του, πραγματικά δεν ήθελε να το κάνει αυτό και ένιωθε άσχημα γιατί αγαπούσε τη γυναίκα του και εκείνη τον εμπιστευόταν. Έλεγε συνέχεια στον εαυτό του: "Δεν καταλαβαίνω, δεν θέλω να το κάνω αυτό, αλλά δεν μπορώ να σταματήσω." Αυτό που δεν θυμόταν ο James ήταν ότι στο παρελθόν, αυτός ο ίδιος κατέκρινε τον πατέρα του που είχε την ίδια συμπεριφορά. Ο πατέρας του ήταν αλκοολικός και γυναικάς. Αυτή η κατάκρισή του έφερε επάνω του το ίδιο πνεύμα που κυριαρχούσε στον πατέρα του.

Με το να κατακρίνει τον πατέρα του, ο James δεν τον τιμούσε και με τον καιρό ακολούθησε τα βήματά του. Βλέπουμε ότι όπως έκρινε έτσι και κρίθηκε. Αυτό που τόσο κατέκρινε στον πατέρα του, συνέβη ακριβώς το ίδιο και σ' αυτόν.

Δόξα στον Θεό, προσευχηθήκαμε για τον James, μετανόησε και ελευθερώθηκε. Αμήν!

Ρωμ. 2:1 ΓΙ' ΑΥΤΟ, είσαι αναπολόγητος, ω άνθρωπε, οποιοσδήποτε και αν είσαι εσύ που κρίνεις· επειδή, σε ό,τι κρίνεις τον άλλον, κατακρίνεις τον εαυτό σου· για τον λόγο ότι, τα ίδια κάνεις εσύ που κρίνεις.


Πώς σταματάει κάποιος να κατακρίνει?

Μετανοήστε για το αμάρτημα της κατάκρισης. Να είστε συγκεκριμένοι.
Ομολογήστε την αμαρτία.
Αποβάλλετε τις κατακρίσεις που κάνατε για άλλους.
Ευλογείστε τους ανθρώπους που κατακρίνατε.
Όταν κατακρίνετε ένα άτομο δημιουργείτε έναν αόρατο τοίχο.

Αναρωτηθείτε αν υπάρχουν πράγματα στη ζωή σας που δεν πηγαίνουν όπως τα σχεδιάσατε? Θα μπορούσε να είναι ότι κρίνατε κάποιον για κάποιο λόγο και τώρα θερίζετε τον καρπό της κατάκρισής σας?"





Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

"Προσευχή με εξουσία." (audio)

Ησ. 13:2 ΣΗΚΩΣΤΕ ΣΗΜΑΙΑ επάνω στο ψηλό βουνό, 
ΥΨΩΣΤΕ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗ ΦΩΝΗ, 
κινήστε το χέρι για να μπουν μέσα στις πύλες...
Ησ. 60:1 ΣΗΚΩ, φωτίζου· επειδή, το φως σου ήρθε,
και η δόξα τού Κυρίου ανέτειλε επάνω σου.
Ησ. 60:2 Επειδή, δες, σκοτάδι θα σκεπάσει τη γη, και παχύ σκοτάδι τα έθνη·
επάνω, όμως, σε σένα θα ανατείλει ο Κύριος, και η δόξα του θα φανερωθεί επάνω σου.
Ησ. 60:3 Και τα έθνη θάρθουν στο φως σου,
και οι βασιλιάδες στη λάμψη τής ανατολής σου.

A. 08:49'

                                          


B. 3:56'

                                           


Γ. 6:36'

                                            





(2Χρ. 20:15 [Φίλος ])
Έτσι λέει σε σας ο Κύριος: Μη φοβάστε ούτε να τρομάζετε από το πρόσωπο αυτού τού μεγάλου πλήθους· επειδή, η μάχη δεν [είναι] δική σας, αλλά του Θεού·


(2Χρ. 20:17 [Φίλος ])
σ' αυτή [τη μάχη] δεν θα πολεμήσετε εσείς· παρουσιαστείτε, σταθείτε, και δείτε τη σωτηρία τού Κυρίου μαζί σας, ω, Ιούδα και Ιερουσαλήμ· μη φοβάστε ούτε να τρομάξετε· αύριο να βγείτε εναντίον τους· και μαζί σας ο Κύριος.


(Εφεσ. 6:12 [Φίλος ])
επειδή, η πάλη σας δεν είναι ενάντια σε αίμα και σάρκα, αλλά ενάντια στις αρχές, ενάντια στις εξουσίες, ενάντια στους κοσμοκράτορες του σκότους τούτου τού αιώνα, ενάντια στα πνεύματα της πονηρίας στα επουράνια.


(1Πέτ. 5:8-9 [Φίλος ])
Εγκρατευθείτε, αγρυπνήστε· επειδή, ο αντίδικός σας ο διάβολος περιτριγυρίζει, σαν ωρυόμενο λιοντάρι, ζητώντας ποιον να καταπιεί.
Στον οποίο αντισταθείτε [μένοντας] στερεοί στην πίστη,


(Λουκ. 10:19 [Φίλος ])
Δέστε, σας δίνω εξουσία στο να πατάτε επάνω σε φίδια και σκορπιούς, κι επάνω σε όλη τη δύναμη του εχθρού· και τίποτε δεν θα σας βλάψει.

Aμήν/









Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

When you pray...


When you pray,

- Do not have the mentality ----- You are a child
of a beggar... ......................... Of God!

- Do not ask for what God ----- Simply thank Him
already promises you ... ......that you will receive it!

- Do not limit God ---------------- God is
with your logic... ..................Supernatural!

- Do not expect God to ------ God gives you strength
do what you can do... ..........to do His will!

- Do not forget to thank ---- The thanksgiving draws
Him for what you have ... ......the Presence of God!



Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Έτσι λέει σε σας ο Κύριος:


(2Χρ. 20:15 [Φίλος ])
Έτσι λέει σε σας ο Κύριος: Μη φοβάστε ούτε να τρομάζετε από το πρόσωπο αυτού τού μεγάλου πλήθους· επειδή, η μάχη δεν [είναι] δική σας, αλλά του Θεού·

(2Χρ. 20:17 [Φίλος ])
σ' αυτή [τη μάχη] δεν θα πολεμήσετε εσείς· παρουσιαστείτε, σταθείτε, και δείτε τη σωτηρία τού 
Κυρίου μαζί σας, ω, Ιούδα και Ιερουσαλήμ· μη φοβάστε ούτε να τρομάξετε· αύριο να βγείτε 
εναντίον τους· και μαζί σας ο Κύριος.

(Εφεσ. 6:12 [Φίλος ])
επειδή, η πάλη σας δεν είναι ενάντια σε αίμα και σάρκα, αλλά ενάντια στις αρχές, ενάντια στις εξουσίες, ενάντια στους κοσμοκράτορες του σκότους τούτου τού αιώνα, ενάντια στα πνεύματα της πονηρίας στα επουράνια.

(1Πέτ. 5:8-9 [Φίλος ])
Εγκρατευθείτε, αγρυπνήστε· επειδή, ο αντίδικός σας ο διάβολος περιτριγυρίζει, σαν ωρυόμενο λιοντάρι, ζητώντας ποιον να καταπιεί.
Στον οποίο αντισταθείτε [μένοντας] στερεοί στην πίστη,

(Λουκ. 10:19 [Φίλος ]) 
Δέστε, σας δίνω εξουσία στο να πατάτε επάνω σε φίδια και σκορπιούς, κι επάνω σε όλη τη δύναμη του εχθρού· και τίποτε δεν θα σας βλάψει.

Σε ώρες δυσκολίας... (Video)


Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Θεός απαντάει στις προσευχές! (audio)


Το τέλος της προσευχής ήταν : ελευθερώνουμε τα σχέδιά Σου για την ζωή μας, Είθε να γίνει το θέλημά Σου, καθώς μας γεμίζεις με πίστη και υπακοή. Στο Όνομα Του Ιησού Χριστού. Αμήν. 



Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012



................. PRAYER PRODUSES ................

.......... WISDOM AND SELF-CONTROL .........

Prov 4:7 Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all your getting get understanding. 

KΥΡΙΕ ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ ?


KΥΡΙΕ ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ ?
----------------------
Α. -Χριστέ μου, πόσες φορές πρέπει να συγχωρώ αυτούς που με πληγώνουν, που μου φέρονται άσχημα και που με αδικούν? 

Χ. -Όσες φορές κάνεις κι εσύ λάθη παιδί μου.

(Mατθαίος 18:21-22)

Α. - Δηλαδή.... εννοείς να τους συγχωρώ συνεχόμενα??!!

Χ.- Μήπως κι εσύ κάνεις συνεχόμενα λάθη? Μίλησέ μου για σένα.

Α.- ......ειδικά εγώ.... κάνω τα ίδια λάθη ξανά και ξανά... και ας μη το θέλω τις πιο πολλές φορές.
Χριστέ μου, εκείνο που θέλω, δεν το κάνω, αλλά εκείνο που μισώ, αυτό κάνω. (Ρωμαίους 7:15)

Χ. - Έτσι συμβαίνει και με τους άλλους παιδί μου. Κάνετε αυτό που δεν θέλετε επειδή γεννιέστε σε ένα κόσμο με αμαρτία. (Ρωμαίους 7:20)

Α. - Και τί πρέπει να κάνουμε Κύριε? Πώς θα ξεφύγουμε από το νόμο της αμαρτίας? (Ρωμαίους 7:24-25)
Δεν μου αρέσει να θέλω να κάνω το καλό, και τελικά να κάνω το κακό.....! Κι όταν κάνω έτσι.... δεν μπορώ να συγχωρήσω τον εαυτό μου.... τον μισώ! Και μετά μισώ και όλους τους άλλους.... και όσους δε με βοήθησαν να γίνω καλύτερος άνθρωπος, και μετά αναρωτιέμαι: μα αυτοί νομίζουν ότι είναι καλύτεροι? κάνουν αυτά τα λάθη και εκείνα και τα άλλα.... και τους κατακρίνω λές κι εγώ είμαι άγιος.... και μετά πάλι μισώ τον εαυτό μου....... και γεμίζω από παράπονα και οργή και κατάθλιψη.... και στο τέλος, χάνω και τη πίστη μου σε Σένα γιατί νομίζω πως δεν βλέπεις τί περνάω.... αν και ξέρω ότι με αγαπάς..... αλλά......... Ω Θεέ μου βοήθησέ με να σωθώ!!!

Χ. - Ειρήνη σε σένα αγαπητό μου παιδί! Μη ταράζεσαι. (Ιωάννης 14:27). Είσαι πολύτιμος στα μάτια μου (Ησαίας 43:4) και τίποτα δε μπορεί να σε χωρίσει από τη Αγάπη μου! (Ρωμ 8:39)
Ακριβώς γι αυτό ήρθα στη γη. Άφησα τη Δόξα της Βασιλείας μου στον Ουρανό και έδωσα τον εαυτό μου για να μη χαθούν όσοι πιστεύουν σε μένα (Ιωάννης 3:16).
Εγώ είμαι ο ποιμένας ο καλός· ο ποιμένας ο καλός την ψυχή του βάζει για χάρη των προβάτων. (Ιωάννης 10:11)
Ο σκοπός μου είναι να φανερώσω τον εαυτό μου για να έχεις δύναμη να κάνεις το θέλημά μου. (Ιωάννης 14:21)

Α. - Και τί πρέπει να γίνει Κύριε για φανερωθεί η Δόξα Σου?

Χ. - Θέλεις πραγματικά να γνωρίζεις, παιδί μου?

Α. - Ναι Κύριέ μου και Θεέ μου! Θέλω να ζήσω μέσα στο Φως της Αγιότητάς Σου! Μπορώ?

Χ. - Αν κάποιος με αγαπάει, θα φυλάξει τον λόγο μου, και ο Πατέρας μου θα τον αγαπήσει, και θάρθουμε σ' αυτόν, και θα κατοικήσουμε μέσα σ' αυτόν. (Ιωάννης 14:23)
Και ο Παράκλητος, το Πνεύμα το Άγιο, που ο Πατέρας θα στείλει στο όνομά μου, εκείνος θα σας τα διδάξει όλα, και θα σας υπενθυμίσει όλα όσα είπα προς εσάς. (Ιωάννης 14:26)
Και θα γνωρίσετε την αλήθεια, και η αλήθεια θα σας ελευθερώσει. (Ιωάννης 8:32)
Εγώ είμαι ο δρόμος, και η αλήθεια, και η ζωή· κανένας δεν έρχεται στον Πατέρα, παρά μόνον διαμέσου εμού. (Ιωάννης 14:6)
Και καθώς θα ελευθερωθείτε από την αμαρτία, θα έχετε τον καρπό σας σε αγιασμό· και το τέλος σας σε αιώνια ζωή. (Ρωμαίους 6:22)
Σε κάθε λάθος, δικό σου ή των άλλων, να θυμάσαι πάντα ότι το Έλεός μου είναι νέο κάθε μέρα!

Α. - KAΘΕ ΠΡΩΙ ανανεώνεις το έλεός Σου! Ό,τι χρειάστηκα το χέρι Σου ΜΕ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕΣΕ! ΜΕΓΑΛΗ είναι η πιστότητά Σου ΚΥΡΙΕ σε μένα! Έτσι θέλω να είμαι κι εγώ απέναντι στους άλλους. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

Χριστός - ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΩ...!! ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ...!! >>>>>

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Ακολουθήστε μας στο Facebook!- Join us on Facebook!

Γίνετε μέλη στην Ελληνοαγγλική σελίδα μας "2gether with Jesus" στο Facebook!- Join us on Facebook to our Greek-English page! https://www.facebook.com/TogetherWithJesus

*Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ... ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ !!!!!* ````` *WHATEVER YOU NEED... IS IN YOUR MOUTH !!!!!*



*Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ... ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ !!!!!*
`````````````````````````````````````````````

*WHATEVER YOU NEED... IS IN YOUR MOUTH !!!!!* (Translation bellow)
````````````````````````````````````````````` 
(Mατθ 12:37 [Φίλος ]) 
Επειδή, από τα λόγια σου θα δικαιωθείς, και από τα λόγια σου θα κατακριθείς.


(Ρωμ 10:8-11 [Φίλος ])
Αλλά, τι λέει; «Κοντά σου είναι ο λόγος, ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ, και στην καρδιά σου»·
ΔΗΛΑΔΗ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΚΗΡΥΤΤΟΥΜΕ (ΜΙΛΑΜΕ)·

ότι, αν ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ....... και μέσα στην καρδιά σου ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ....... θα σωθείς· (!!!)
επειδή, με την καρδιά πιστεύει κάποιος προς δικαιοσύνη, και ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑ·
δεδομένου ότι, η γραφή λέει: «Καθένας που πιστεύει σ' αυτόν, δεν θα ντροπιαστεί».

(Εβρ 11:1 [Φίλος ])
Είναι δε η πίστη, πεποίθηση γι' αυτά που ελπίζονται, ``ΒΕΒΑΙΩΣΗ`` για πράγματα που ΔΕΝ βλέπονται.

(Εβρ 11:6 [Φίλος ])
Χωρίς, μάλιστα, πίστη είναι `αδύνατον` κάποιος να ευαρεστήσει τον Θεό· επειδή, αυτός που προσέρχεται στον Θεό, πρέπει να πιστέψει, **ότι είναι, και γίνεται μισθαποδότης σ' αυτούς που τον εκζητούν**.

(2Κορ 1:20 [Φίλος ])
ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΝΑΙ" ΚΑΙ "ΑΜΗΝ"!
(Διάβασε Δευτερονόμιο 28 κεφ.)

(Δευτ 30:19 [Φίλος ])
Επικαλούμαι σήμερα σε σας μάρτυρες τον ουρανό και τη γη, ότι έβαλα μπροστά σας τη ζωή και τον θάνατο, την ευλογία και την κατάρα· γι' αυτό, ΔΙΑΛΕΞΤΕ τη ζωή, για να ζείτε, εσύ και το σπέρμα σου·

(Παρ 18:20 [Φίλος ])
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ (ΛΟΓΙΑ) ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ του ανθρώπου θα χορτάσει η κοιλιά του· από το προϊόν (ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ) των χειλέων του θα γεμίσει.

(Παρ 18:21 [Φίλος ])
<<***Θάνατος και ζωή είναι στο χέρι τής γλώσσας· και εκείνοι που την αγαπούν, θα φάνε από τους καρπούς της.***>>


Aς μιλάμε λοιπόν με ΠΙΣΤΗ για τις ζωές μας, με την αρχή: 
"Αφού ο Θεος είναι μαζί μου θα τα καταφέρω!"

--------------------------------------------------------

PHOTO: ** SPEAK WITH FAITH INTO YOUR LIFE! **

(Prov 18:20 [AKJV])
A man's belly shall be satisfied with the fruit of his mouth;
and with the increase of his lips shall he be filled.



**WHATEVER YOU NEED... IS IN YOUR MOUTH !!!!!!**
`````````````````````````````````````````````

(Matt 12:37 [NET])
For by your words you will be justified, and by your words you will be condemned.”

(Rom 10:8 -11[NET])
But what does it say? “The word is near you, IN YOUR MOUTH and in your heart” THAT IS, THE WORD PF FAITH THAT WE PREACH (SPEAK),

because if you CONFESS WITH YOUR MOUTH.... and BELIEVE in your heart... you will be saved. (!!!!)
For with the heart one believes and thus has righteousness and WITH THE MOUTH ONE CONFESSES AND THUS HAS SALVATION.
For the scripture says, “Everyone who believes in him will not be put to shame.”

(Heb 11:1 [AKJV])
Now faith is the substance of things hoped for, the ``EVIDENCE`` of things NOT seen.

(Heb 11:6 [AKJV])
But without faith it is impossible to please him: for he that comes to God must believe **that he is, and that he is a rewarder of them that diligently seek him**.

(2Cor 1:20 [NET])
FOR EVERY ONE OF GOD'S PROMISES ARE "YES" AND "AMEN"!
(Read Deuteronomy 28)
(Deut 30:19 [AKJV])
I call heaven and earth to record this day against you, that I have set before you life and death, blessing and cursing: therefore CHOOSE life, that both you and your seed may live:

(Prov 18:20 [NET])
FROM THE FRUIT (WORDS) OF A PERSON'S MOUTH his stomach is satisfied, with the product (CONFESSION) of his lips is he satisfied.

(Prov 18:21 [AKJV])
<<*** Death and life are in the power of the tongue: and they that love it shall eat the fruit thereof.***>>


So lets talk with FAITH for our lives, with the begging:
"Since God is with me, i'm gonna make it!"

Ψαλμός 18: 1-3

Μια αληθινή ιστορία.




Εκείνη διάβαζε τη Βίβλο.... Και αναρωτήθηκε μέσα στην καρδιά της: "ποιο είναι άραγε το θέλημα Του Θεού?"
Και είδε ένα όνειρο... μια όραση....
Ξαφνικά φάνηκε μπροστά της ένας Άγγελος όμοιος με αρχαίο πολεμιστή. Στα χέρια Του κρατούσε ένα μεγάλο κλειδί, και πίσω του σχηματίστηκε μια τεράστια σιδερένια πόρτα. Ο Άγγελος έβαλε το κλειδί στη πόρτα και ακούστηκαν 3 φορές οι κρότοι το

υ ξεκλειδώματος.... Η μεγάλη πόρτα έτριξε καθώς άνοιξε... σα να είχε καιρό να χρησιμοποιηθεί.
Εκείνη θαύμασε για αυτό που έβλεπαν τα μάτια της!
Ο Άγγελος άπλωσε το χέρι του σα να της έλεγε "πέρασε".
Ένοιωσε μέσα της να μαγνητίζεται από το θέαμα χωρίς φόβο στη ψυχή της. Επιθύμησε με όλο της το είναι να δει τί κρύβεται πίσω από εκείνη τη σιδερένια πόρτα... και είδε το πνεύμα της να σηκώνεται από το σώμα της.... για μια στιγμή φοβήθηκε μήπως δεν ξαναγυρίσει.... αλλά ο Άγγελος την κοίταξε με ένα βλέμμα καλοσύνης και χωρίς να μιλήσει την έκανε να νοιώσει ασφάλεια.
Περπάτησε προς το μέρος του... διστακτικά στην αρχή αλλά η λαχτάρα που έλουζε τη ψυχή της δεν την άφησε να δειλιάσει.
Από μακριά, ο χώρος πίσω από τη πόρτα φαινόταν σκοτεινός... μόλις όμως έβαλε το πόδι της μέσα..... τα μάτια της άνοιξαν διάπλατα από το θέαμα που αντίκρυσε!
Ο τόπος έλαμπε στην κυριολεξία από τους θησαυρούς που απλωνόταν μέσα σε όλο τον χώρο! Χρυσάφι σε όλες τις μορφές του, πολύτιμοι λίθοι όπως ρουμπίνια, διαμάντια, τοπάζια, σμαράγδια, αχάτης, ίασπης.... Η λάμψη τους ήταν σχεδόν εκτυφλωτική, δεν υπάρχουν λόγια να περιγραφτεί αυτός ο αμέτρητος και ατελείωτος θησαυρός!
Και ο Άγγελος της είπε: "διάλεξε",
και εκείνη εντελώς χαμένη του είπε: "τί να διαλέξω?"
Και για δεύτερη φορά της είπε: "διάλεξε, τί θα μπορούσες να πάρεις?"
Σάστισε η καρδιά της και είπε: "δεν ξέρω, δεν ξέρω τι να πάρω...."
Τότε ο Άγγελος της είπε: " άπλωσε τα χέρια σου"...
Τότε ένα αντρικό χέρι, κάποιος που δεν μπόρεσε να δει το πρόσωπό του, της άφησε ευγενικά στην αρριστερή παλάμη της ένα υπερβολικά μεγάλο και κατακκόκινο ρουμπίνι. Πόση έκπληξη!
Και της είπε: "αυτό είναι η Σοφία" .
Και στη δεξιά της παλάμη, της άφησε ένα βαθυπράσινο μεγαλειώδες σμαράγδι και της είπε: "αυτή είναι η Υπακοή. Δεν μπορεί να υπάρξει Σοφία χωρίς Υπακοή. Ούτε Υπακοή χωρίς Σοφία. Πάρτα, είναι δικά σου. Φύλαξε το θησαυρό Του Θεού στην καρδιά σου."

Aπό τότε τίποτα στη ζωή της δεν έμεινε ίδιο... Όλα άλλαξαν...
Τη θέση της άγνοιας, την πήρε η γνώση,
και αντί του φόβου, πήρε το θάρρος.
Τη θέση της εξάντλησης, την πήρε η δύναμη,
και αντί της απάθειας, πλέον έκανε έργα που επηρέασαν και άλλαξαν τον κόσμο γύρω της!
Η προσευχή της τώρα είναι ζωντανή! Πλέον ξέρει...!
Ο Θεός δεν άλλαξε! Είναι ο Ίδιος, εχτές, σήμερα και στους αιώνες!
Και ο Λόγος Του αληθινός!

.......................... ~~~*~~~......................

(Mατθ 6:19-21 [Φίλος ])
"Μη θησαυρίζετε για τον εαυτό σας θησαυρούς επάνω στη γη, όπου [το] σκουλήκι και [η] σκουριά [τούς] αφανίζει, και όπου κλέφτες κάνουν διάρρηξη και κλέβουν·
αλλά, θησαυρίζετε στον εαυτό σας θησαυρούς στον ουρανό, όπου ούτε σκουλήκι ούτε σκουριά [τούς] αφανίζουν, και όπου κλέφτες δεν κάνουν διάρρηξη ούτε κλέβουν.
Επειδή, όπου είναι ο θησαυρός σας, εκεί θα είναι και η καρδιά σας."

(Mατθ 6:33 [Φίλος ])
"Ζητάτε πρώτα τη βασιλεία τού Θεού, και τη δικαιοσύνη του· και όλα θα σας προστεθούν."

24/7 in unity with God! (Video)

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Arise, shine!



Rev 22:11 He that is unjust, let him be unjust still: and he which is filthy, let him be filthy still: and he that is righteous, let him be righteous still: and he that is holy, let him be holy still.

STAND UP, ARISE! DO NOT LISTEN, DO NOT SEE, DO NOT HATE!
The unjust will be most unjust ... and the one who grabs will grab even more ... But they are blinded by the desire of the mind and infected by the curse ...
But what about you? you, who belong to those who have your name written in the Great Book of Life, do not hate them!
Hatred is the beginning of the curse ... this that will infect you with complaints, wickedness, greed, falsehood, injustice, unfaithfulness... DO NOT BE INFECTED!
You who are righteousness BECOME MORE RIGHTEOUSNESS, BECOME MORE HOLY!
Speak in faith, let the Word be in your mouth, bless them that are unfair to you, do not curse, do not be infected with their infection, do not do what you hate, go away from their ways ...
Follow the ways of the Lord and the darkness will not cover yoiu up !
STAND UP, ARISE, I CALL YOU TO THE LIGHT.....

Isa 60:1 Arise, shine; for your light is come, and the glory of the LORD is risen on you.
Isa 60:2 For, behold, the darkness shall cover the earth, and gross darkness the people: but the LORD shall arise on you, and his glory shall be seen on you.

ΣΗΚΩ, φωτίζου!




Αποκ. 22:11 "Όποιος αδικεί, ας αδικήσει ακόμα· και όποιος είναι μολυσμένος, ας μολυνθεί ακόμα· και ο δίκαιος ας γίνει ακόμα πιο δίκαιος, και ο άγιος ας γίνει ακόμα πιο άγιος."

ΣΗΚΩ, ΕΓΕΡΣΟΥ ΕΣΥ! ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ, ΜΗ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΜΗ ΜΙΣΕΙΣ!

Ο άδικος θα γίνει πιο άδικος... και ο άρπαγας πιο άρπαγας... Αυτοί όμως είναι τυφλωμένοι από την επιθυμία του νου τους και μολυσμένοι από την κατάρα...

Εσύ όμως? εσύ που ανήκεις σε εκείνους που το όνομά σου γράφτηκε στο Μέγα Βιβλίο της Ζωής, μην μισείς αυτούς!

Το μίσος είναι η αρχή της κατάρας... αυτής που θα σε μολύνει με παράπονα, κακία, πλεονεξία, ψέμα, αδικία, απιστία... ΜΗ ΜΟΛΥΝΕΣΑΙ !

Εσύ που είσαι δίκαιος ΓΙΝΕ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣ, ΓΙΝΕ ΠΙΟ ΑΓΙΟΣ !

Μίλα με πίστη, ο Λόγος ας είναι στο στόμα σου, ευλόγησε αυτούς που σε αδικούν, μην καταριέσαι, μη μολύνεσαι με τα δικά τους μολύσματα, μη κάνεις αυτά που μισείς, φεύγε από τους τρόπους τους...

Ακολούθα τους τρόπους Του Κυρίου και ΔΕΝ θα σε σκεπάσει το σκοτάδι !

ΣΗΚΩ, ΕΓΕΡΣΟΥ, ΣΕ ΚΑΛΩ ΣΤΟ ΦΩΣ.....



Ησ. 60:1 ΣΗΚΩ, φωτίζου· επειδή, το φως σου ήρθε, και η δόξα τού Κυρίου ανέτειλε επάνω σου.


Ησ. 60:2 Επειδή, δες, σκοτάδι θα σκεπάσει τη γη, και παχύ σκοτάδι τα έθνη· επάνω, όμως, σε σένα θα ανατείλει ο Κύριος, και η δόξα του θα φανερωθεί επάνω σου.



Δέσμευση - Σταθερότητα



ΔΕΣΜΕΥΣΗ..... ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ.... ΕΠΙΜΟΝΗ.... ΥΠΑΚΟΗ.... ΥΠΟΜΟΝΗ.... ΕΛΠΙΔΑ.... ΠΙΣΤΗ.... ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ...... ΘΑΡΡΟΣ..... ΝΙΚΗ...... ΕΝΟΤΗΤΑ.... ΑΓΑΠΗ... !
Αυτά είναι που πρέπει να χαρακτηρίζουν εμάς τους πιστούς αυτές τις δύσκολες μέρες!

Ότι και να συμβαίνει στη ζωή μας, οι δυσκολίες, λίγο η αμφιβολία, λίγο η γκρίνια, λίγο η άγνοια, μας πάνε πίσω και μας κλέβουν την ΕΙΡΗΝΗ και ΧΑΡΑ με αποτέλεσμα να χάνουμε την πίστη μας!
Πρέπει να το πάρουμε απόφαση! Ή θα μείνουμε και θα πολεμήσουμε για τη νίκη ή θα αποχωρίσουμε ηττημένοι. 
***Η πηγή μας δεν είναι ούτε τα λεφτά ούτε το πολιτικό σύστημα!! 
Δεν είναι τίποτα για τον Θεό να ανοίξει μια δουλειά, ή να δώσει τις αναγκαίες λύσεις! Ο ίδιος μας ρωτάει: 
"Εγώ είμαι ο Θεός! Είναι τίποτα δύσκολο για μένα?" Ιερ. 32:27

Ήρθε ο καιρός να ωριμάσουμε και να κατακτήσουμε τα εδάφη που μας έκλεψε ο διάβολος! 
Ήρθε ο καιρός να μιλήσουμε με ΠΙΣΤΗ και ΕΞΟΥΣΙΑ στα προβλήματά μας!
Ήρθε ο καιρός να κάνουμε πράξη όσα μαθαίναμε τόσα χρόνια!

Πείτε μαζί μου αυτή την προσευχή:

Σε ευχαριστώ Κύριε που με έσωσες! Σε ευχαριστώ που με κάλεσες να νικήσω και να δοθεί Δόξα στο όνομά Σου! Σε εμπιστεύομαι, Εσύ είσαι ο Νικητής! Εσύ είσαι η πηγή της ζωής μου!
Βοήθησέ με να περπατάω με σταθερότητα και δώσε μου θάρρος. Συγχώρεσέ με για όσες φορές απίστησα και ανυπάκουσα. Μετανοώ! Ανανέωσε το νου και το πνεύμα μου.
Συγχωρώ κι εγώ όσους με πλήγωσαν και με αδίκησαν, και κάνε τα συναισθήματά μου να ακολουθήσουν αυτή μου την απόφαση. Τους ελευθερώνω για να ελευθερωθώ κι εγώ από φορτία πικρίας και κακίας.
Συγχωρώ και τον εαυτό μου για όλα μου τα λάθη. Το έλεος σου είναι νέο κάθε στιγμή! Λαμβάνω με πίστη τη θεραπεία σου! Προσεύχομαι για φρέσκο μάννα στον εσωτερικό μου άνθρωπο.

Σου παραδίνω κάθε πρόβλημα --------- (πες το όνομα του προβλήματος π.χ ανεργία, σχέσεις κλπ). 
Δείξε μου τί πρέπει να κάνω εγώ και οδήγησέ με στο θέλημά σου. 

Αρνούμαι κάθε ΦΟΒΟ και κάθε τί που είναι ενάντιο στη σχέση μου με Σένα. 
Είσαι ο Θεός μου, ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΒΗΘΩ!
Ησ. 54:17 "Κανένα όπλο που κατασκευάστηκε εναντίον μου ΔΕΝ ΘΑ ΕΥΟΔΟΘΕΙ ! Και κάθε γλώσσα που κινείται εναντίον μου (κουτσομπολιά, κατάρες, γλωσσοφαγιά και όλες οι εισηγήσεις του διαβόλου), θα τις ΝΙΚΗΣΩ μέσα από τον Λόγο Σου και επειδή το υποσχέθηκες Εσύ!

Σε ευχαριστώ για το Άγιο Πνεύμα που είναι μαζί μου και με οδηγεί στην Αλήθεια Σου.
Πατέρα όλα αυτά τα προσεύχομαι στο Παντοδύναμο όνομα Του Ιησού Χριστού 
Διακηρύτω ότι ΘΑ ΝΙΚΗΣΩ και ότι η ζωή μου ανήκει στον Λυτρωτή μου!!! Αμήν.


.......GOD IS FAITHFUL...... yesterday, today and for ever!

(Rom. 1:16 [NIV]) For I am not ashamed of the gospel, 
because it is the power of God that brings 
salvation to everyone who believes!