.............................................................................

.............................................................................

Translate

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Πάρε τη Νίκη!!



ΠΑΡΕ ΤΗ ΝΙΚΗ!   





Η μάχη είναι σκληρή... γύρω μας και μέσα μας υπάρχει πόνος, πλάνη και φόβος.
Ο φόβος της αποτυχίας... η πλάνη της ορφάνιας...  Και η κατάθλιψη να τρώει τα κόκαλα κάθε δευτερόλεπτο.
Ακούσαμε ότι πρέπει να πεθαίνουμε ως προς στον εαυτό μας, κάθε μέρα, κάθε στιγμή...  Γίνεται αυτό? Και αν ναι, μήπως με αυτή τη σκέψη πέφτουμε σε αυτο-λύπηση?  Και μετά η απογοήτευση και ο πόνος μεγαλώνει...?

Από τη στιγμή που μπαίνουμε στο στρατόπαιδο του Θεού, ο πόλεμος ανάβει. Πρόκειται για το μυαλό μας, την καρδιά μας, την αιωνιότητα μας. Θα αφήσουμε τον εχθρό να κυβερνάει πάνω μας; Ο διάβολος μας μισεί και θα στείλει τα καλύτερα στρατεύματά του για να μας ρίξει κάτω με απιστία, αμφιβολίες και φόβο.
Σε εμάς όμως δόθηκε η Εξουσία! Είναι στο χέρι μας να χάσουμε ή να κερδίσουμε.
Πώς;
Με την Εξουσία στο όνομα του Ιησού Χριστού.
Ο Ιησούς μας αγαπάει τόσο πολύ, που έδωσε τη ζωή Του, ώστε να μπορούμε να έχουμε τη σωτηρία μας. Η σωτηρία και ο παράδεισος ξεκινούν από αυτή τη ζωή, στη γη. Ναι μας δόθηκε εξουσία για να μπορούμε να είμαστε ελεύθεροι!
Ο διάβολος δεν θα σταματήσει μέχρι να πάρουμε την πλήρη εξουσία μας.
Υπάρχει δύναμη στα λόγια του στόματός μας. Στη δύναμη της γλώσσας υπάρχει ζωή και θάνατος!

Παρ. 18:21 Θάνατος και ζωή είναι στο χέρι τής γλώσσας· και εκείνοι που την αγαπούν, θα φάνε από τους καρπούς της.

Μπορούμε να διατάξουμε στο όνομα του Ιησού τον φόβο να βγει έξω από εμάς και να μιλήσουμε πίστη στον εαυτό μας! Μπορούμε να διατάξουμε την απιστία να φύγει από εμάς και να μιλήσουμε ανανέωση του νου μας στον εαυτό μας με την υπενθύμιση των υποσχέσεων του Θεού! Μπορούμε να σπάσουμε κάθε αμφιβολία στο όνομα του Ιησού μιλώντας τις ευλογίες του Θεού πάνω μας!

Δεν θα νικηθούμε!

Ρωμ. 8:31 ΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ? 

Είμαστε ο εκλεκτός λαός του Θεού! Εκείνους που μας έχει ανατεθεί να φέρουμε Δόξα στο όνομά Του. Είμαστε οι άνθρωποι που ο Ιησούς πέθανε για τις αμαρτίες μας, ο Θεός δεν θα μας απογοητεύσει ποτέ γιατί μας αγάπησε με μια αιώνια και άνευ όρων αγάπη!
Εφόσον είμαστε στο στρατό του, πριν από κάθε μάχη έχουμε ήδη τη νίκη, διότι Αυτός είναι ο Νικητής! 
Πρέπει να καταλάβουμε ότι η υπακοή μας είναι να έχουμε ΠΙΣΤΗ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΝ! Ό, τι κάνουμε δεν είναι από τη δύναμή μας ή την εξυπνάδα μας, αλλά από την πανίσχυρη δύναμη του Θεού που κατοικεί μέσα μας, το Άγιο Πνεύμα.
Ακόμα κι αν χάσουμε μια μάχη, τον πόλεμο τον έχουμε ήδη κερδίσει! Πιέζουμε προς τα εμπρός για την υψηλότερη κλήση του Θεού εν Χριστώ Ιησού.

Φιλ. 3:14 Αλλά, ένα πράγμα κάνω, λησμονώντας μεν όσα βρίσκονται πίσω, επεκτεινόμενος δε σε όσα βρίσκονται μπροστά, τρέχω προς τον σκοπό, για το βραβείο τής άνω κλήσης τού Θεού εν Χριστώ Ιησού.

Σηκωθείτε, φωτιστείτε επειδή ο καιρός της Δόξας Του έχει έρθει!
Αμήν.